luni, 1 august 2016

Ne pregătim de vacanță

Hey! Nu știu ce faceti voi, dar eu ma pregatesc sa plec in vacanta la mare si as mai avea nevoie de diverse lucrușoare....Așa ca am gasit un site care ma poate ajuta. Are foarte multe produse utile vara aceasta, si are si o livrare rapida, in 24h, ceea ce sigur nu ma va face sa intarzii in vacanta.
Site-ul se numeste zorilestore si ca de fiecare data eu mi-am ales un produs preferat, care este pe Wishlist, si acum este vorba despre un produs din categoria ochleari de soare. O pereche mi s-a parut potrivita pentru mine si pentru stilul meu, asa ca o sa va spun si voua despre ce produs este vorba............Eu am ales...

Ochelari de soare AVANGLION unisex UV400 (AV1326_A MARO )Si acest site are si o surpriza pentru cumparatori in aceasta perioada. Orice produs cumpărat de pe zorilestore.ro îi poate trimite un weekend la mare cu micul dejun și cu cazare asigurate de Sandalandala.
Si aici aveti link catre sponsorul excursiei. Sa intrati si pe acest site!
Revenind la ochelari, mi s-au parut foarte draguri si foarte accesibili la pret. Eu zic că merita investitia, tinand cont ca ochelarii sunt produsul fara de care nu as pleca la mare. Pur si simplu ii ador, chiar daca am foarte multe perechi, imi place sa experimentez modele noi cu lentile colorate sau cu forme ciudate ale lentilelor.
Vreau sa intrai si voi pe site-urile recomandate mai sus si sa imi spuneti ce va face cu ochiul, si poate veti plasa si o comnda pentru ceva de luat in bagaj, la mare! Spor la studiat si cumparat! Ne vedem in urmatoare postare! Va pup si nu uitati sa ZÂMBIȚI! :))))))))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu