vineri, 6 mai 2016

Lenjerii de pat BUMBAC 100%

Bună! Am descoperit niște lenjerii foarte atrăgătoare la prima vedere, așa că m-am gândit să vă dezvălui și vouă minunatul site și să vă prezint puțin produsele lor.
Vom vorbi despre lenjeriile din bumbac 100%,lenjerii de pat din bumbac 100% modele moderne la cel mai bun pret de la cumparamisimi.(click pe scris pentru a ajunge pe site).
Acest site are produse de calitate, prețuri foarte avantajoase, multe lenjerii pe stoc,și cel mai important au o gamă variată de modele. De la modele moderne, la modele clasice, modele 3D sau 5D, modele florale, modele pentru copii etc.
Printre preferatele mele se numără doua lenjerii din bumbac 100%, pe care vi le voi prezenta mai jos.

1.Lenjerie HOBBY din bumbac Poplin cu imprimeu 3D Digital pentru pat 1 persoana Buddy cod HB66-este la prețul de 199 lei, redusă de la 380 lei

Este o lenjerie de pat confecționată în Turcia de Hobby Home Collection, are o calitate superioară a materialului și a cusăturilor și este confecționată din bumbac 100% poplin cu imprimeu 3D digital.
Pachetul conține un ceraceaf pilotă 160*220cm, un cearceaf de pat 160*240cm și o față de pernă 50*70cm. Instrucțiunile de întreținere sunt:se spală la maxim 60 C, se calcă la maxim 120 C,nu se utilizează înălbitori.

2.Lenjerie pentru pat matrimonial HOBBY din bumbac poplin Ancelica Lilac cod HB5-este la prețul de 249 lei redusă de la 459 lei

Este o lenjerie de pat fabricată in Turcia de fabrica Hobby din bumbac 100% poplin. Pachetul contine un cearcef de pilotă 200*220cm, un cearceaf de pat 240*206cm și două fețe de pernă 50*70cm.Instrucțiunile de întreținere sunt:se spală la maxim 60 C, se calcă la maxim 120 C,nu se utilizează înălbitori.









Bumbacul Poplin este o tesatura subtire de bumbac mercerizat, confectionat pentru produse fine, cu firele de urzeala mai subtiri decat cele de bateala, toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei, oferind lejeritate si comfort pe timpul noptii.
Locul ideal de relaxare este dormitorul tau. Pentru a te simti relaxat, comfortabil si pentru ca organismul tau sa respire, noi iti recomandam lenjeriile din bumbac 100%, deoarece tesatura naturala sporeste calitatea si comfortul patului tau, doar asa putand avea somnul linistit si odihnitor de care cu totii avem nevoie.
Lenjeriile din bumbac 100% se remarca prin calitatea tesaturii, a texturii fine si a calitatii, fiind printre cele mai cautate de clientii nostri. Calitatea somnului este direct influentata de materialul lenjeriei pe care o alegi, de aceea recomandam sa optezi pentru materialele naturale, in special bumbacul.
Pentru o nota de eleganta sau o pata de culoare poti alege modele viu colorate, cu flori, animale si peisaje relaxante imprimate in tesatura sau culori mai serioase, mai sobre sau chiar abstracte, asortandu-ti camera in linia aleasa de tine.

Vă recomand aceste lenjerii! Site-ul este de încredere și are produse pe măsură! Puteți găsi orice vă doriți, iar dacă vreți să faceți un cadou mai special, cu aceste lenjerii nu veți da greși! Spor la ales lenjeriiiiiii! Byeeeee!!!! :)))))))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu